021.311.40.46 / 0741.990.365
Aparat de gatit cu abur Morphy Richards Intellisteam Compact 31792, putere 1800W, capacitate 6L, afisaj digital, functie de mentinere la cald, cronometru

Aparat de gatit cu abur Morphy Richards Intellisteam Compact 31792, putere 1800W, capacitate 6L, afisaj digital, functie de mentinere la cald, cronometru

Pret vechi: 350.00 Lei

Pret Promo: 239.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

32%
Reducere!

Descriere si specificatii

Despre Morphy Richards

 

Infiintata in 1936 de Donal Murphy si Charles Richards, Morphy Richards este specializata in electrocasnice inovatoare care fac gatitul, curatarea, calcarea si aspirarea cat mai usor posibil. Cu o gama larga de dispozitive electrice pentru orice, de la spiralarea si aburirea legumelor, pana la prepararea supei, alimentarea cu greutati de calcat si mentinerea curata a pardoselilor si covoarelor, produsele Morphy Richard va vor fi la indemana in toata casa.


Conceput pentru a se potrivi gospodariilor mici, Masina compacta de gatit la abur Morphy Richards Intellisteam, controlata inteligent, este modalitatea perfecta de a gati mese sanatoase pentru una sau doua persoane - sau o parte a mesei pentru cateva persoane - si, deoarece memoria este plina de timpi prestabiliti pentru a se potrivi diferitelor alimente, este foarte usor de utilizat. Fiecare compartiment este controlat separat pentru a crea o masa perfect sincronizata, iar functia de mentinere la cald porneste pentru a va mentine cina la fel cum ar trebui sa fie cu pana la 20 de minute in plus.

 


Usor de folosit

 

Pur si simplu selectati care dintre cele doua compartimente pe care le utilizati si urmati instructiunile pentru a selecta produsul alimentar corect din meniul digital - nu este nevoie de presupuneri - apoi programati al doilea segment pentru a se potrivi celei de-a doua parti a mesei. Setarile preprogramate pot fi modificate pentru a se potrivi preferintelor dvs. personale dupa ce v-ati obisnuit cu setarile si temporizatorul inteligent va asigura ca totul se va termina exact in acelasi timp. Si, bineinteles, daca doriti sa scoateti separatorul pentru a gati un peste mare sau o multime de legume pentru o petrecere, programati ambele parti in acelasi cadru.

 


Functia de mentinere la cald

 

Doar in cazul in care va distrageti atentia cand este aproape timpul sa mancati, setarea pentru mentinerea calda preia automat, mentinandu-va masa exact 20 de minute in plus.

 


Rezervor usor de umplut

 

Rezervorul de apa are un orificiu de admisie a apei, astfel incat este usor sa completati, chiar si in timp ce gatiti. Si o alarma la fierbere va avertizeaza daca nu este suficienta apa inauntru.

 


Usor de curatat si depozitat

 

Pentru o curatare usoara, tava de scurgere, compartimentul principal, capacul, separatorul si tava de orez se pot spala in vase, astfel incat curatarea este foarte simpla. Iar baza se sterge doar. Atunci cand nu este utilizat, aparatul de gatit cu abur este, de asemenea, proiectat pentru a fi usor de depozitat. Intoarceti compartimentul de abur cu susul in jos peste partea superioara a rezervorului si a bazei si deschideti capacul deasupra. Instantaneu, este jumatate din inaltime pentru a se incadra in dulapuri.

 


Caracteristici:

 

Spatiu suficient pentru a gati o masa completa pentru doi

Functie de mentinere la cald

Cronometru prestabilit

Afisaj digital usor de citit

Separatorul detasabil face un compartiment mare

Piese sigure pentru masina de spalat vase


Include, de asemenea, o tava adanca pentru gatit orez sau marinat, exista gropite in baza fiecarui compartiment pentru a tine ouale in timp ce se fierb si exista un ghid cuprinzator de sincronizare in brosura de instructiuni pentru a incepe, plus retete pentru a va inspira papilele gustative.


Putere: 1800W;

Capacitate: 6L;

Dimensiune: 30 x 41 x 32 cm;



 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


 

 

 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.