021.311.40.46 / 0741.990.365
Aparat de facut inghetata, cu compresor Lakeland 61790, putere 135W, durata program 60 minute, functie de racire, capacitate 1 Litru extinsa, serbet si iaurt inghetat

Aparat de facut inghetata, cu compresor Lakeland 61790, putere 135W, durata program 60 minute, functie de racire, capacitate 1 Litru extinsa, serbet si iaurt inghetat

Pret vechi: 1200.00 Lei

Pret Promo: 790.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

34%
Reducere!

Descriere si specificatii

Treceti, domnule Whippy, exista un copil nou in oras. Compresorul de inghetata Lakeland produce un litru de inghetata proaspata de casa in doar 60 de minute, fara a fi necesara congelarea prealabila.

 


Fara boluri sau geluri de inghetat peste noapte

 

Cu o multime de producatori de inghetata, trebuie sa congelati un pachet de gel sau un bol peste noapte inainte de a putea face ceva, dar pentru ca acesta este complet automat cu un compresor incorporat care face inghetarea, trebuie sa asteptati doar 60 de minute inainte sa puteti adauga aromele preferate. Si uitati-va la pret - majoritatea masinilor cu aceasta facilitate vin cu o eticheta de pret mult, mult mai mare.

 


Dureaza doar 60 de minute

 

Simplu de utilizat, trebuie doar sa setati cronometrul pe ecranul LCD in functie de reteta pe care o faceti, apoi adaugati ingredientele racite prin deschidere si aparatul le va transforma intr-o consistenta cremoasa in aproximativ o ora - o serie de bipuri va permite sa stii cand s-a terminat. Daca preferati inghetata un pic mai tare sau inghetatele dvs. un pic mai mult, bine inghetate, puteti seta cronometrul sa se roteasca pana la o ora in trepte de 10 minute si este capabil sa produca delicioase proaspete gelat, sorbet si iaurt congelat si in mai putin de o ora.

 


Functie de racire extinsa

 

Daca nu sunteti in jur cand masina isi termina ciclul, nu va temeti. Pentru a impiedica inghetata sa se topeasca, dupa 10 minute, aceasta masina super-rece trece intr-o functie de racire extinsa, care se raceste fara a se amesteca timp de pana la o ora pentru a va mentine conul de inghetata gata.

 


Adaugati ingrediente suplimentare

 

O ceasca de masurare la indemana inseamna ca puteti adauga ingrediente suplimentare in timpul amestecarii - nuci, fructe tocate sau chipsuri de ciocolata, doar pentru a va oferi cateva idei gustoase.


Putere: 135W;

Dimensiune: 38.5 x 28.5 x 32 cm; 

Capacitate: 1 Litru.
 



 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


 

 

 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.