021.311.40.46 / 0741.990.365

 /  Branduri  /  Nespresso

Aparat de cafea Krups Nespresso CitiZ XN741510, Rezervor de apa de 1L, Presiune 19 Bar, putere 1260W, Rosu

Aparat de cafea Krups Nespresso CitiZ XN741510, Rezervor de apa de 1L, Presiune 19 Bar, putere 1260W, Rosu

Pret vechi: 800.00 Lei

Pret Promo: 479.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

40%
Reducere!

Descriere si specificatii

Produs Resigilat (??)


Produs nou, ambalaj schimbat cu cutie alba generica de dimensiuni standard





Proiectat pentru iubitorii de cafea Nespresso și de design modern: design elegant, inovator și ușor de utilizat.

Cele două butoane automate pentru setarea mărimii cestilor - Espresso și Lungo - cu funcție de oprire automată a debitului, pot fi adaptate și la dimensiunile individuale ale cestilor. Iluminarea din spate a butoanelor asigură un confort sporit al funcționării. Datorită grilajului de picurare reglabil, aparatul de cafea este de asemenea ideal pentru variantele de cafea in cesti mai mari.

Pompa de inaltă performanță de 19 bar se asigură ca aromele fine și de inaltă calitate ale fiecărei capsule de cafea sunt extrase optim. Rezultatul este o ceașcă de cafea perfectă - incomparabil de cremoasă, cu o aromă intensă. Datorită sistemului de incălzire rapidă, aparatul de cafea atinge temperatura de funcționare in doar 25 de secunde.

Caracteristica automată de economisire a energiei oprește aparatul de cafea după nouă minute de inactivitate. Durata poate fi setată pana la 30 de minute. Această caracteristică imbunătățește ușurința in utilizare și reduce consumul de energie.

Sistemul capsulei Nespresso asigură un gust excepțional și unic. Cafeaua este sigilată ermetic in capsule de aluminiu reciclabile și protejată de oxidare pentru cea mai buna experienta a cafelei.

Inspirata de arhitectura urbană, gama de succes CitiZ strălucește intr-un aspect nou. Cu linii mai clare și elegante, sisteme optice de inaltă calitate, Citiz rămane cu adevărat in viitor pentru rolul său de pictogramă a unui design modern și "must-have" pentru orice iubitor de cafea. In conformitate cu stilul de viață urban, noul design al modelului CitiZ cu dimensiuni subțiri se potrivește perfect in orice mediu modern. Caracteristicile ușor de utilizat, pe care fanii lui Nespresso le pretuiesc, vor continua, bineințeles, să fie menținute.


Putere: 1260W

Capacitate: 1L

Presiune: 19 Bar

Dimensiuni: 13 x 37.2 x 27.8 cm



Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.