021.311.40.46 / 0741.990.365
Aeroterma verticala, alba Igenix IG9020, putere 2000W

Aeroterma verticala, alba Igenix IG9020, putere 2000W

Pret Promo: 55.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii

De la lansarea primului lor produs in 2001, gama de aparate electrocasnice mici Igenix a devenit una dintre mărcile dovedite in care puteți avea incredere. Reputația lor este construită pe furnizarea unei game largi de aparate de bucătărie și de uz casnic specializate in fierbatoare și prăjitoare de paine, prepararea alimentelor, incălzire și ventilație, ingrijirea podelei și refrigerare.

Gama Igenix vă oferă modele simple și practice, cu fiabilitate dovedită și ușor de utilizat. Ei se mandresc cu, calitatea produselor lor, care sunt testate la standarde inalte pentru a vă oferi increderea in achiziția dvs.

Cu o gamă variată de produse și o ințelegere a gusturilor in schimbare, puteți fi sigur că Igenix oferă produsul potrivit pentru casa dvs.



Aeroterma verticala Igenix IG9020 este soluția ideală pentru căldură instantanee și poate fi utilizata intr-o serie de medii, inclusiv casa, birou, sera, garaj, acaret, locuinta mobilă sau caravana.

Cu două setări de căldură și un termostat reglabil, este foarte ușor de utilizat. Pentru o siguranță sporită, aceasta dispune de oprire automată, asigurandu-se că aeroterma se va opri dacă se va incălzi prea tare. De asemenea, este prevăzută cu protecție automată impotriva răsturnării, ceea ce inseamnă că energia se va intrerupe dacă aeroterma va fi darmata accidental.Aceasta are de asemenea și o setare de aer rece, ideala pentru utilizarea in timpul verii. Acest sistem de incălzire versatil este excelent in furnizarea rapidă și eficientă a căldurii instantanee in zonele reci, plus stilul său compact usureaza trecerea dintr-o cameră in alta.



Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.